Header 2022

Lär känna våra löpare – Lokalpressen

Publicerad 2024-04-16 10:40
Jonas lp
"Lerumsloppet är en underbar folkfest med stort allmänintresse vilket vi såklart kommer att skriva om i tidningen." säger Jonas Bengtsson Redaktör för Lokalpressen

Vad heter ni?

Jonas Bengtsson

Vad gör ni på Lokalpressen?

Redaktör för Lokalpressen Lerum, Partille, Härryda och Alingsås

Vilka är dina arbetsuppgifter?

Planera tidningarnas innehåll, nyhetsvärdera, fördela arbetsuppgifter till reportrar, intervjua, skriva, fota, granska makthavarna och göra så läsvärda tidningar som möjligt för alla våra läsare.

Hur ser dina träningsvanor ut för att leva ett hälsosamt liv?

Joggar, gymmar och spelar oldboysfotboll, hur ofta det blir varierar men minst en aktivitet i veckan är målet.

Har du sprungit Lerumsloppet? Om ja, hur många gånger? Syns vi på torget i år?

Tyvärr har det aldrig blivit av, det brukar dessvärre krocka med andra idrottsevenemang så nytta har fått gå före nöje. Jag kommer inte vara på plats i år av nämnda orsak, men självklart kommer vi att ha någon fotograf/reporter på plats för att som vanligt bevaka Lerumsloppet i Lokalpressen. I övrigt har jag sprungit Göteborgsvarvet de senaste fyra åren och Göteborgs marathon ifjol, men fyra mil var för långt för mig så jag hoppas snart kunna vara med i Lerumsloppet för en mil passar mig mycket bättre.

Varför samarbetar ni med Lerum friidrott kring Lerumsloppet 2024?

Lerumsloppet är en underbar folkfest med stort allmänintresse vilket vi såklart kommer att skriva om i tidningen. Både med införtext och att vara på plats.

Hur ser ni på lokala samarbeten mellan föreningar och näringsliv?

Vi på Lokalpressen älskar det lokala, det är det vi brinner för och undersökningar visar också att det efterfrågas stort av läsarna. Så vi kommer att fortsätta att berätta om intressanta föreningar och företag i våra tidningar. Annonser är inte min avdelning, men jag kan flika in att som enda papperstidning i kommunen är vi såklart en viktig aktör på annonsmarknaden för lokala företag. Vi är glada för alla samarbeten på den fronten för det gynnar ju alla parter.

Vad är det bästa med Lerum som samhälle?

Sett från en journalists ögon så är Lerum en spännande och intressant kommun där mycket händer. Allt från kultur, politik och sport till samhällsutveckling och näringsliv. Och mycket annat. Sedan bor det många härliga, drivna och intressanta personer i kommunen, vars berättelser vi gärna vill lyfta fram.

___________________________________________________________________________________________________________________

Lokalpressen Lerum är en lokal nyhetstidning i pappersformat som utkommer varje helg till alla hushåll i kommunen, totalt cirka 20 000 ex. Vi finns såklart även på webben och sociala medier. Vi strävar efter en bredd i vår nyhetsbevakning, med målet att det ska finnas något läsvärt och intressant för alla. Fokus är såklart på att leverera nyheter kring Lerum.

Michael Pettersson

Omsorgsfull huvudpartner:

Md le logo payoff 2020 rgb orange

Guldpartner:

Md lf logo alvsborg vanster rgb

Officiella partners:

Md sl 8304 c pos r1 sys 6cm
Md nordic wellness logo no symbol
Md lekia logo

Officiella leverantörer:

Md solkatten liggande redblack
Md namnl s
Md lm   ny logo
Md endorfin gron fade 190
Md logga
Md eqtiming
Md loggan 190x190
Md logga h germarginal
Md sk rmavbild 2023 03 31 kl. 14.11.22
Md email logo
Md sk rmavbild 2023 04 13 kl. 11.43.15
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub