Header 2022

Lär känna våra löpare – Umara

Publicerad 2024-04-17 09:08
Tommy fj llmara
"E-handel är bra och supersmidigt men ibland behövs det lokala med." säger Tommy Ivarsson Vice VD på Umara

Vad heter ni?

Tommy Ivarsson


Vad gör ni på Umara?

Vice VD / Tävling/Eventansvarig


Vilka är dina arbetsuppgifter?

Alla möjliga, diskutera med arrangörer av lopp, bygga grymma lopp ihop med arrangörer, sköta HR-frågor, inköp av produkter, produktutveckling osv. I ett litet företag har man alla möjliga roller :)


Hur ser dina träningsvanor ut för att leva ett hälsosamt liv? Tränar 7-10h/vecka, just nu mest cykling men ser till att få in 5-6 träningspass per vecka och utöver det lite promenader med barnvagn, pysslande i trädgården osv för att få frisk luft och rörelse som inte bara är träningsförknippad.


Har du sprungit Lerumsloppet? Om ja, hur många gånger? Syns vi på torget i år? Nej och tyvärr nej. Andra planer den dagen i år (SM i 100km och 24h löpning i Växjö) :)


Varför samarbetar ni med Lerum friidrott kring Lerumsloppet 2024? Lokalt lopp med många människor samlade som är inom vår kundgrupp så det är bra för oss att synas genom loppet.


Hur ser ni på lokala samarbeten mellan föreningar och näringsliv? Mycket viktigt, vi arbetar förvisso inom hela Sverige, men den lokala verksamheten är ändå viktig för att den lokala idrottsrörelsen ska finnas kvar, och även vår lokala fysiska butik. E-handel är bra och supersmidigt men ibland behövs det lokala med :)


Vad är det bästa med Lerum som samhälle? Vet inte riktigt, men det är väl en väldigt innovativ stad :)


_______________________________________________________________________________________

Umara grundades 2013 av Biomedicinstudenterna Tommy Ivarsson, MSc och Simon Gustavsson, BSc som studerade Biomedicin med fokus mot nutrition och kroppens förmåga att prestera. Vi är båda två ett par riktigt glada idrottare med en förståelse för idrotten då vi är löpare, cyklister, skidåkare, triathleter, swimrunners m.m, multisportare kan vi säga.


Vi är specialister inom nutrition/energi för uthållighetsidrott. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och vår egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar vi optimerad idrottsnutrition för att hjälpa dig prestera på din individuella topp. Alla kan ta sig upp till nästa nivå där nutritionen är ett av många viktiga verktyg.

Michael Pettersson

Omsorgsfull huvudpartner:

Md le logo payoff 2020 rgb orange

Guldpartner:

Md lf logo alvsborg vanster rgb

Officiella partners:

Md sl 8304 c pos r1 sys 6cm
Md nordic wellness logo no symbol
Md lekia logo

Officiella leverantörer:

Md solkatten liggande redblack
Md namnl s
Md lm   ny logo
Md endorfin gron fade 190
Md logga
Md eqtiming
Md loggan 190x190
Md logga h germarginal
Md sk rmavbild 2023 03 31 kl. 14.11.22
Md email logo
Md sk rmavbild 2023 04 13 kl. 11.43.15
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub